Etichete

, , , , , , , ,

Se apropie 8 martie, ziua în care celebrăm femeia în toată splendoarea ei. Şi pentru că multe dintre noi au măcar o prietenă bună, căreia ar dori să-i facă un cadou, m-am gândit să vin cu o scurtă listă de idei de cadouri, pentru că după cum ştim, e destul de greu să te decizi ce să cumperi, mai ales atunci când ai şi un buget mai modest.

  • Dacă prietena ta e pasionată de accesorii handmade, internetul e plin de aşa ceva (da, sunt şi produse mai reuşite, şi produse mai puţin reuşite, dar cu puţină răbdare vei găsi cu siguranţă ceva frumos). Hai să-ţi dau nişte idei:

Colier din fimo, la set cu cercei Preţ: 15 ron

sindesign

Accesorii handmade – buburuze Preţ la cerere

sindesign

Colier din fimo Preţ: 25 ron

sinsdesign

  • Dacă e pasionată de haine şi genţi handmade, cu o notă de unicitate, iată ce am descoperit interesant:

sinsdesign

Bluza handmade unicat Pret: 100 ron

sinsdesign

Geantă handmade unicat Pret: 56 LEI

sinsdesign

  • Dacă e pasionată de produse de machiat, aici lucrurile se simplifică. Trebuie doar să ştii cam ce culori şi texturi îi plac şi ce mai are prin dotare. O idee de farduri de calitate, frumoase şi la preţuri decente ar fi fardurile Ga-de. Au nişte truse superbe. Gabriela a fost foarte amabilă şi ne-a spus părerea ei personală detaliată despre una din trusele Ga-de aici. http://manie.ro/set-de-farduri-ga-de-color-symphony/ Pe mine una cu siguranţă m-a convins. Unde le găsiţi? Cam în toate magazinele cu produse cosmetice, iar preţurile variaza de la 20-30 ron până la 150 ron, în funcţie de complexitatea trusei şi numărul de culori.

sinsdesigfn

  • Dacă e pasionată de cosmetice eco, bio, organice – şi aici oferta este destul de diversă. Găsiţi pe internet astfel de produse la preţuri decente în următoarele magazine online: http://sideris.ro/shop/index.php/ , http://olivo.ro/ , http://www.biobeauty.ro/ . Ce-mi place mie la aceste magazine online este faptul că sunt magazine cu suflet. Fetele care deţin aceste magazine au şi blog, pentru a da mai multe detalii despre tot ce înseamnă eco, bio, organic şi te pot ajuta în alegerea produselor cu un sfat pertinent, astfel încât să nu dai greş nici atunci când nu cumperi produsele pentru tine.

sinsdesign

flori

OzO

O felicitare desobită aduce mereu zâmbetul pe buzele prietenei tale.


Iar dacă nimic din toate acestea nu se încadrează în bugetul vostru, nu uitaţi că o urare din suflet, un zâmbet cald, un ghiocel sunt tot cadouri minunate. Important e să fie oferite din suflet, indiferent de valoare. Să aveţi un 8 martie cât mai frumos!

Autor articol Flori