Etichete

, , ,

Și a venit și ziua roșie cu multe inimioare. A venit de pe la alte meleaguri, și-a cumpărat o vilă mare frumoasă la Snagov, un sediu mare de firmă unde are mulți cupidoni angajați. Nouă ne convine, ca aduce bani la stat .. de … merge economia.

Sinceră să fiu, nu cred în aceasta sărbătoare numită Valentine’s Day, nu cred în aceasta zi, dar cred în puterea iubirii. Uneori, prea infocați de alte sentimente, uităm că noi suntem făcuți, să iubim. Din prima zi, incepem să ne iubim mama, tatăl, rudele, florile, natura, animalele, tot ce ne înconjoară și apoi culminăm cu iubirea jumătății noastre și a ce va urma.

Unii sunt mai norocoși, au găsit iubirea, alții tocmai au pierdut-o, pe alții nu îi interesează, alții încă o caută.

Cei mai puțini norocoși, vor simți un imbold puternic de a se simți groaznic, de a fi apatici de a plânge fără rost ore întregi în fața televizorului cu o ciocolata în mâna. Alții, au pornit voinicește prin baruri sa bea de .. singurătate.

Alții se căsătoresc în acestă zi doar doar or avea o dragoste dulce până la adânci batrâneți.

Alții, ca mine, se întreabă ce ar trebui sa simtă? De ce simt indiferență și totuși se gandesc ca ar trebui să îi dau o sărutare în plus celui care îl iubesc.

Avem nevoie de o zi în an într-o lume dură cu stres, gelozie, invidie, criză, în care să spunem DA iubirii? Uităm prea des să iubim? Facem sex nebun tot anul și doar în acestă zi ne cautăm un partener de viață?

Nu știu ce să cred.

Pot spune un singur lucru: cu siguranță mă voi educa, să îmi abțin orice extra sentiment am, pentru ziua de Dragobete!

Da soțul meu!  Vei primi un sărut în plus, o îmbrățisare în plus, iar tu în schimb să îmi aduci o ciocolată! Neapărat in formă de inimă! Și să nu te pună păcatul să vii fără un ghiveci de flori că nu vezi zi a bărbatului în bar anul ăsta!

Da … până una alta, iubiți-vă fraților tot anul ca niște nebuni și păstrați ziua de Valentine și Dragobete pentru repaus, așa … ca să puteți rezista tot restul anului!

Să vă iubiți cu spor (de vechime) !

Cu drag,

angajata lui Cupidon de România, DragoSinziana

Peter Kemp

David Postatny

Sven Hoffmann