Etichete

, , , , , , , , , , , ,

Razele timide de soare topesc marea de zăpada și anunță venirea primăverii! Da, vine 1 martie cu pași repezi, ziua mamei va veni în curând! Toți avem o mamă, prietenă, iubită pe care vrem să o bucurăm cu un mic cadou, unul special. Anul acesta recomand cu drag  bijuteriile Banyan. Mie îmi plac nespus pentru că sunt atent lucrate, cu materiale care mă atrag și îmi încânta ochiul. Mă văd purtându-le!

Fie ca este confectionat din piatra semipretioasa, lemn, sticla, rasina, metal sau matase, fiecare obiect Banyan este unic. Lucrat manual, el este “atins” de priceperea, devotamentul, maiestria, cultura si rafinamentul mesterului care l-a realizat.

Marele atuu al colectiei Banyan este tocmai acesta: cuprinde numai piese unicat – piese ce urmaresc designul modelului dar evita replica. Nimic din ce poarta amprenta personala a mesterului-artist nu se multiplica identic in toate obiectele avand acelasi cod, dar toate pastreaza designul si au aspectul similar.

Accesoriile Banyan sunt potrivite fiecarei femei, fiecarei varste, fiecarei tinute vestimentare, fiecarei ocazii, fiecarui stil personal de accesorizare, de la opulent la foarte discret, de la modern la retro.

Imagine