Etichete

, , , , , , , , ,

Când eram mică, joaca mea preferata era să creez ţinute deosebite pentru păpuşile mele. Porneam de la o schiţa şi terminam cu croit, cusut, finisat şi îmbrăcat păpuşa.

Bunicul meu, maistru croitor de profesie, îmi făcea mereu provizii de resturi de materiale, aţe şi ace. Am încercat şi maşina de cusut, dar am cusut mai mult degetul decât materialul.
Mergeam cu bunicul până la fabrică de textile din capătul oraşului  şi luam de acolo resturi de materiale frumos colorate, perfecte pentru mine.  În timp, am uitat să mai fac hăinuţe, am încetat să mai croitoresc.
Dar când am văzut Lilutesa, toate amintirile mele frumoase din copilărie s-au reaprins, aducând-mi multă căldură în suflet.


Lilutesa este un grup special de mămici care creează haine şi accesorii unicat pentru copii dar dulciuri făcute în casă.
Îmi plac mult hăinuţele de copii create de aceste mămici, îmi plac că au personalitate  şi o bucăţica aparte din sufletul celui care le-a creat.  Îmi dau o senzaţie aparte, un sentiment plăcut, sunt moderne, cu stil şi culoare. Citez cuvintele de prezentare aflate pe blogul Lilutesa:

Aparitia copiilor in viata noastra ne-a dat ocazia sa descoperim noi pasiuni. Astfel am incercat sa dam copiilor o alternativa la dulciurile din oras, sa ii imbracam si accesorizam diferit si nu in ultimul rand sa avem amintiri minunate cu ei. Suntem mamici inspirate de puii lor. Speram ca ceea ce vedeti aici sa va placa si sa ne cautati.
lilutesa@yahoo.com

Mai jos sunt câteva dintre hăinuţele Lilutesa. Mai multe puteţi afla de pe blogul lor, facebook si magazinul Breslo.


Şi dulciuri naturale, făcute în casă. Frumoasă este şi povestea inceputului Bunatati de casa de la Nicol


Reclame