Etichete

, , , , , ,

Mă pasionează nunţile în general. Mi-aş fi dorit să fiu organizator de nunţi, fotograf de nunţi, designer de invitaţii de nuntă.

Invitaţii de nuntă am făcut şi eram cât pe ce să fiu şi fotograf de nuntă. M-am oprit din toate acestea să mă dedic web designului. Că să combin utilul cu plăcutul, am continuat să caut ce e mai bun pentru cei care vor să îşi organizeze o nuntă sau propria nuntă.

Astăzi vorbesc despre site-ul nuntă eco.ro ce vă prezintă idei foarte bune pentru nuntă. Nunta eco este un site care iubeşte natura şi vă invită să o folosiţi  cât mai mult în tema nunţii dumneavoastre.

Vrei să ieşi în evidenţa, să faci ceva deosebit, ieşit din tipare,  dar să nu cheltui nici foarte mult? Iubeşti natura şi verdele?

Cred că  site-ul nuntaeco.ro va poate ajuta.

Aici puteţi învăţa cum să faceţi mărturii deosebite folosind un borcan şi câteva etichete frumoase:

– Etichete – borcanele marturii

 Tot aici poţi învăţa cum să îţi decorezi masa nuntaşilor doar cu pietre şi sârmă şi să arate grozav:

Daca va place nespus ceaiul si vreti ca acest lucru sa fie transpus si in tema nuntii voastre, puteti folosi ideea foarte buna propusa de nunta eco, marturii din ceai

Tot aici poţi găsi alte idei despre cum să îţi faci o coroniţă pentru domnişoarele de onoare, o propunere interesantă de cadouri pentru nuntaşi  şi alte lucruri interesante.