Etichete

, , , , , ,

Tin minte ca acum cativa ani am avut un client care si-a dorit un design special pentru cartile sale de vizita. Dorea sa fie in forma de biscuite, fiind o patiserie ce vindea niste biscuiti gustosi. Designul nu a fost prea greu de realizat, dar a fost imposibil (la un pret decent) sa le putem imprima ca sa arate cat mai aproape de un biscuite adevarat. Daca era dupa noi, ii puneam si mirosul specific de vanilie si ciocolata.

Solutia finala?
Am decupat de mana fiecare carte de vizita, ca sa aibe acel aspect de biscuite (rotund in cazul meu) pe un carton special.

Acum, dupa ani buni, vad iarasi in afara (in nici un caz in Romania) unele modele de carti de vizita care ma lasa cu gura cascata.

Business Card for: Bombay Bakery Designed by: Dizzy Design, Ashutosh Karkhanis

ASA DA! Sunt ferm convinsa ca se pot realiza si la noi  minuni de acest gen, doar ca, multi nu sunt dispusi sa suporte cheltuielile destul de mari pentru realizarea unor astfel de carti de vizite profesionale, de efect. Si nici nu sunt sigura de calitatea produsului finit. Pe de alta parte, ati fi uimiti ce talentati sunt designerii din Romania. Data viitoare voi face un articol numai cu designeri romani si cartile lor de vizita. Din pacate, nu au aceleasi efecte ca cele de mai jos, nu prentru ca nu au destule idei ci pentru ca … inca …  nu am un raspuns cert la acesta dilema. Poate ma ajuta expertii din domeniu sa elucidez si acest mister. Daca cunoasteti o firma din Romania care poate scoate, printa,  astfel de modele, va rog mult sa imi trimiteti si mie linkul, mi-ar face mare placere sa scriu despre ei.

Va  prezint mai jos si alte modele, la fel de speciale, care mie personal mi-au placut foarte mult de pe alte meleaguri.

Tam Cargo

Davymac

Business Card for: REACTOR

Business Card for: Another Bloomin’ Designer

Business Card for: Jbeans

Business Card for: Hairdresser

Business Card for: Fernando Silanes

Business Card for: Norburn Model Aircraft Supply

Business Card for: MODhair

Business Card for: Odeta Intaite

Business Card for: Broke Bike Alley

Oooo.Com.Ua Business Cards

Business Card for: Viniyoga

Birch Wood Business Cards – Laser Cut + Laser Engraving

Pastelz

Plexiglass Business Cards

LOBO Design Logo & Business Card

Cardboard Business Cards

Femme-Femme Business cards designed for a French lingerie boutique.

Cu astfel de carti de vizita, sunt sigura ca afacerea dumneavoastra va fi cu adevarat promovata creeand categoric un impact pozitiv in fata viitorilor clienti. Consifer ca o afacere de succes are nevoie de acest gen de cati de vizita, dand prima impresie care o lasi in fata unui potential client.

Reclame