Etichete

, , , , ,

Aveti un plan important ce nu suporta amanare pentru duminica, 8 Mai?

Daca nu, o puteti sustine pe Bianca Brad in demersul ei, Marsul Tacerii.

Dau citire scrisorii ei adresate catre noi toti:

Adresez acest mesaj tuturor din dorinta de a convinge pe cat mai multi sa participe la un Mars al Tacerii, care va avea loc duminica, 8 mai, incepand cu ora 12.00, in Bucuresti, Piata Victoriei.

Daca locuiti in provincie/strainatate, nu-i nimic!: rugati-va prietenii care sunt in Bucuresti sa participe ei in memoria copiilor plecati prea curand de langa noi…

În condiţiile în care România a ocupat, pentru a doua oară în decurs de 4 ani, locul întâi în U.E. în privinţa mortalităţii infantile, trebuie să se ia măsuri pentru a reduce rata, inadmisibil de mare. Acest Marş al Tăcerii este un prim pas către aceasta schimbare atât de necesară!

Pentru a putea trage un semnal de alarma, avem nevoie de minim 578 de participanţi (acesta este numărul copiilor deveniţi îngeri, ale căror nume se află pe pagina dedicata lor) astfel încât fiecare persoană care va participa, sa mearga în memoria unui copil.

Dar vă imaginaţi cum ar fi să se strângă 2848 de oameni care să meargă în memoria celor 2848 de copii cu vârste cuprinse între 0 şi 10 ani, dintre care 2078 de copii cu vârsta cuprinsă între 1 zi şi 1 an (câţi s-au stins numai anul trecut)?

Cu cat vom fi mai multi, cu atat va fi mai impresionant si impactul va fi mai mare!

Dragi parinti de Ingeri, stiu cat de greu va fi…STIU!..dar indraznesc sa cred ca Iubirea pentru ingerasii nostri va fi mai mare decat durerea si ca veti participa la acest dureros dar necesar Mars al Tacerii!

Dragi prieteni, onorati impreuna cu noi memoria copiilor deveniti Ingeri! Sprijiniti parintii de Ingeri in acest Mars! Sprijiniti cauza lor! Fiti Ingeri pe Pamant, pentru Ingerii din Ceruri…

Daca aveti cont pe Facebook, va rog sa accesati pagina aceasta si sa confirmati participarea, postand un mesaj

Daca nu aveti cont acolo atunci puteti confirma pe Forum-ul EMMA, in topicul dedicat acestui eveniment, respectiv aici.

Mai multe informatii despre Mars gasiti aici, inclusiv materiale de promovare pe care, ar fi minunat, sa le raspanditi :-)!

De asemenea, va rog sa dati mai departe acest mesaj cat mai multor persoane….nu conteaza daca sunt Parinti de Ingeri sau nu; daca sunt din Bucuresti sau nu…Poate stiu ei, la randul lor pe cineva…

Acest eveniment a fost initiat de MISS Foundation, din Phoenix, SUA, de Ziua Internationala a Mamei.

Tot in aceeasi zi va avea loc o ceremonie de comemorare a copiilor si in Londra.

„Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” – Mahatma Gandhi

Doamne ajuta!

Cu recunostinta,

Bianca Brad,
mama unui baietel pe Pamant si a unei fetite in Ceruri

Reclame