Etichete

, , , , , ,

Astazi prezint cu multa lumina in suflet, proiectul unor iubitori de motoare cu inimi mari. In Galati, am aflat ca se intampla si lucruri frumoase. Mai multi motociclisti au hotarat sa aduca zambetul pe fetele copiilor de la orfelinat.

Au adunat o gasca frumoasa de mosi, au incalecat motoarele si au plecat la o calatorie magica pe reni motorizati readucand spiritul Craciunului in sufletul copiilor orfani.  Anul acesta, dupa trei editii reusite, purced la a patra fara sa tina cont de criza, greutati, neajunsuri. Vine Craciunul si anul acesta, an in care trebuie sa fim mai uniti, mai buni ca niciodata!

Cu mare drag dau acest anunt :

Comunitatea motociclistilor din Galati organizeaza in ajunul Craciunului o parada cu motociclisti imbracati in Mos Craciun cu scopul de a duce cadouri copiilor de la un Centru Social din oras.

In aceasta perioada strangem contributii financiare de la fiecare motociclist, in masura posibilitatilor din care vor fi cumparate cadouri si duse in ziua actiunii la copii.

Anul acesta este cea de-a patra editie, inca din 2007 organizam acest eveniment. Referinte: http://il.youtube.com/watch?v=ozbCeRJvfFQ&feature=related sau http://stirileprotv.ro/stiri/social/mos-craciun-a-dat-renii-pe-cai-putere.html

Ne dorim o contributie cat mai semnificativa si din partea altor iubitori ai motociclismului sau al spiritului Craciunului pentru a ajunge la cat mai multi copii.

Va multumim.

 

 

Felicitari Ionel BOBOC, initiatorul acestui minunat proiect! Nu uitati sa votati acest proiect aici

http://www.impreunapentrufiecare.ro/fapte-bune/mos-craciun-vine-si-cu-motocicleta/140#vote-140

Va multumesc! HO HO HO!

 

Anunțuri