Etichete

,

Blogul acestei saptamani este unul plin de culoare, la fel cu a fost si marca acestei saptamani 🙂 Este vorba despre blogul http://kittys-treasurybox.blogspot.com, un blog creat din dragoste pentru make’up & produse de ingrijire, dupa cum ne spune chiar Alexandra, proprietara lui.

Alexandra este o fata pasionata de make-up, (dependenta de rimeluri – ssssstttt, asta ramane secretul nostru, nu mai spuneti la nimeni), care nu s-a nascut invatata, cu pensula in mana, ci e in continuu proces de invatare si se perfectioneaza pe zi ce trece.

Blogul ei e plin de viata, caldura si culoare. Ea se joaca zi de zi cu pensulele si fardurile, creand look-uri vesele si pline de personalitate.

In ultimul timp a inceput sa faca si tutoriale cu poze pas cu pas si explicatii amanuntite, ca sa invatam si noi, cele mai putin pricepute in domeniul asta.  Iar daca nu prea intelegem ceva, ii putem lasa comentarii la care ea ne raspunde cat de repede poate – imi place foarte mult de ea ca este receptiva si comunicativa.

Sa va prezint cateva look-urile ei (dati click pe ele):

Tot la Alexandra am gasit si sfaturi foarte utile si recomandari de produse interesante:

  • – despre valabilitatea produselor cosmetice – AICI
  • – un demachiant de ochi interesant- AICI
  • – despre un sampon fortifiat ieftin si bun – AICI

In concluzie, eu zic ca aveti o multime de motive sa vizitati blogul Alexandrei 😉

Autor: Flori

Reclame