Etichete

, , ,

Mukesh Ambani este un indian bogat, cotat cu o avere de vreo 30 de miliarde de euro. Sunt mulţi ca el în lume, dar ceea ce-l face pe indian unic este reşedinţa. Respectivul indian şi-a tras un bloc întreg, cu 27 de etaje, construit pe o suprafaţă de 7670 mp, un  fel de zgârie-nori indieni pe o mulţime de hectare hinduse.  Blocul l-a costat un miliard de euro, dar mai are 29, aşa că nu-i nicio pagubă.

Ce are el în bloc? Pe acoperiş, un heliport cu trei elicoptere, iar la subsol o parcare de 160 de maşini, pentru ale lui şi ale oaspeţilor. Mai are o sală de sănătate, sală de sport, un cinema cu 50 de locuri, dormitoare, sufragerii, holuri, bucătării şi băi, fără număr, fără număr. Alături de soţia sa şi cei trei copii, indianul duce o viaţă foarte interesantă, mai ales când el este la etajul 5, un copil la 23, soţia la 66, al doilea copil la 105, ultimul copil la parter, iar oaspeţii pe unde apucă. Noroc că are o sumedenie de lifturi.

Un ţigan din Lieşti, după ce citi el această ştire şi privi chipul vărului indian intr-un ziar luat drept ştia el pentru ce în closetul din curtea palatului său cu zeci de turnuleţe,  zise stând pe tron şi folosind cu sârg hârtia tipărită:

–         Mă mâncaţi-aş, ale noastre e mai mişto…

Ion Manea

Anunțuri