Etichete

, ,

Pentru toti cei care asteapta raspunsuri la mail, galeria Promoseoo, comenturi si orice altceva le cer scuze ca intarzii atat si vin cu o explicatie simpla de tot.

Nu mai am energie pentru mai mult! 

Cel mic a ajuns la varsta in care daca il rog sa taca, tipa mai tare. Daca il rog sa nu plece de langa mine el este deja departe. Nu vrea bicicleta sau orice alt mod de transport in „comun” pentru cei mici si dragalasi, ci doreste atunci cand ii obosesc gladiolele, bratele mamei. Sa nu uit sa mentionez ca deja are 15 kilograme si este aproape cat jumatate din mine.

Pe cat este de dulce si dragastos pe atat de plangacios si uracios devine cand nu fac ca el, daca nu ii dau in momentul acela ce doreste. Conteaza ca nu vorbeste prea mult? Nee .. Sincer, ii este lene.

Imi place la nebunie ca face teatru si il face bine dar ma omoara ca eu sunt mereu personajul negativ. Imi place cand il aduc acasa prafuit tot ca s-a trantit pe jos ca nu vreau sa fac nu stiu ce vrea el, iar fata lui este curata numai pe unde au avut drum in jos lacrimile mari si sarate.

Ce ma face sa admir  este ca ne iubim atat de mult si ne bucuram de fiecare clipa impreuna indiferent daca ne ciondanim sau nu. O luam de la capat cu zambetul pe buze.

Aaa! si ultima chestie acum cand il pup se sterge pe fata imediat. Bleahh il musc zau! Ce mai rade apoi cand vede cat ma oftic!

Cand il vad cu cate indarjire lupta pentru ce isi doreste, ma gandesc la un filmulet cu puisori de pinguini. Ma face sa rad de fiecare data. Faza cu rechinul e deja prea mult. Dar ce vor sa arate in acest filmulet este ca un copil nu va ceda cu una cu doua si are destula energie si nesabuinta sa lupte pana cand primeste ce isi doreste. Desi in final va uita motivul, dar va plange in continuare ca e suparat si nu stie de ce.

Inca o data scuze la faptul ca nu prea v-am mai raspuns la mailuri, comentarii, lepse si orice alt gest frumos de la voi. Timpul este scurt si impartit in prea multe directii.