Etichete

, , , , , ,

De mică m-au fascinat reclamele de orice fel. Le caut pe cele cu miez, umor, pe cele inteligente și care te atrag din prima clipă. Cele care vând până și cele mai proaste produse tocmai pentru că reclama este deșteaptă. Le ador în principal pe cale care mă fac să zâmbesc, să râd. Mai jos vă prezint reclame deosebite, deștepte.

Uite oameni care chiar știu să folosească o furculiță pentru a vinde ceva și a exprima atât de simplu vizual ca este foarte proaspătă mâncarea lor vegetariană.

Tibits – Very Very Fresh Vegetarian Food

Advertising Agency: Wirz/BBDO Switzerland

Fiji Travel te invită să rămâi gol fericit și relaxat. Dar aceste imagini sunt mai puternice decat orice fel de exprimare. Jos pălăria pentru reclamă. Mă întreb la noi în România cât ar sta lucrurile acelea așa pe jos fară să dispară.

Un prieten de al meu se întreba pe blog de ce cumpără lumea hârtia igienică cu ursuleți imprimați pe ea. Dar așa servețel ați lua ca să vă stergeți mîinile ude și curate?

Silk Soft – Toilet Tissue Promotion

Advertising Agency: By Far, Denmark

Reclama la blugii Je*s Jeans este senzațională. Sigur vei fi curios să citești ce scrie mic acolo. Te face curios, te atrage, îți captează atenția și te flatează și îți dă și un pont bun.

Je*s Jeans – No Need to Bend Anymore!

Advertising Agency: Bruketa@Zinic, Zagreb, Croatia

Genial, da genial!

Colgate – Don’t Forget

Advertising Agency: Y&R, Bangkok,Thailand

Așa da reclam la baterii!

toysdirect.com: Batteries

Advertising Agency: Robson Brown Ltd.

În final, reclamele mele preferate. Sunt innebunită după acest tip de reclamă care te face să rămâi pe loc, să zâmbești si apoi să te duci să cumperi produsul prezentat. Este clar că nu îi poți rezista. De aceea sunt oamenii din spatele ideii așa de bine plătiți. Creativitate pe fiecare centimetru de reclamă.

Rimmel Quick Dry Nail Polish

Advertising Agency: JWT London

Frontline – Get Them Off Your Dog

Coffee anyone?

McDonald’s – Free Coffee Advertising

Agency: Cossette West, Canada

Sursa și sursa

Reclame