Etichete

, , , , , ,

O nouă emisie la OTV:

“Tridimensionez pentru tine”


Postul de televiziune OTV a anunţat că va fi primul, nu numai din România, dar şi din estul Europei, care va transmite în 3D. Adică trei de D, un D de la Dan, al doilea de la Diaconescu şi al treilea de la Direct. Să transmiţi DDD în trei de D e o Dorinţă Deosebită a Domnului Dan Diaconescu, Deosebit de Direcţionat spre Deschiderea şi Diversificarea Dialogului cu Doamnele, Domnişoarele şi Domnii Doritori de Divertisment. Câţi de D, atâtea dimensiuni!

Deocamdată însă, televiziunea poporului trece la doar trei dimensiuni, ceea ce va face să crape de invidie ecranele tuturor televiziunilor rivale. Numai la OTV îl vom putea vedea pe Boc în trei dimensiuni. Poate că în felul ăsta va arăta şi el mai mare. Numai la OTV îl vom putea vedea pe Traian Băsescu în trei dimensiuni şi numai în trei dimensiuni se va putea  vedea poporul: Sărăcie, Somaj, Suferinţă. Şi iată cum prin 3D avem acces la 3S.

Stiţi cum arată Sărăcia în trei dimensiuni? Nici eu. Dar Dan Diaconescu ne va arăta în curând. Stiţi cum arată Elodia în trei dimensiuni?  Numai DDD ştie… Întrebarea e, de ce începe OTV şi nu postul naţional de televiziune? Dar de unde? Sărmanul abia se percepe şi într-o singură dimensiune, nici aia întreaga. Dar PRO TV cum a ratat ocazia?  Ei, aici e ceva de spus. El a rămas la o dimensiune mare şi săltăreaţă.

Tot cu D: “Dansez pentru tine”… Cu ţopăiala stăm bine.  Dar tot Diaconescu a bulibaşa TV. El merge cu “Tridimensionez pentru tine”…

Autor: ION MANEA

Reclame