Etichete

,

Și uite la ce concluzie am ajuns eu aseară. Nimănui nu îi pasă!

Am avut mulți colaboratori din străinătate, am mulți prieteni din America, Anglia, Germania. Singura diferență între ei și români?

Își respectă aproapele. Nu dau cu pietre, nu sunt geloși, nu doresc să moară și capra vecinului.

Dacă greșești nu fac un articol special să râdă de tine, să evidențieze ăla mai deștept ca celălalt e …prost. Îți dau un mesaj privat și îți spun părerea personală,îți dau sfaturi cum ai putea remedia. Nu dau comentarii în care vorbește partea dorsală din ei. Nu caută cu nesaț articole în care se vorbește despre sex, despre cine a mai bârfit pe cine, care vedetă a călcat strâmb și tot așa mai departe. La fel se poate discuta și în viața de zi cu zi. Nu trec mai departe când vă un om căzut la pământ, nu râd de răsună toată strada când văd o femeie cu handicap că șchiopătă și abia merge. Nu își doresc ca să fie și vecinu șomer ca el ca să vadă și el cât de greu este.

Este adevărat, că uneori sunt necesare articole in care să vorbești depre erori, greșeli, prostioare găsite pe net. Dar se fac într-o manieră civilizată, scrisă corect, în stilul să zicem … Cronicii Cârcotașilor.

Mă uit în jur în blogosfera românească și observ că nu știm să fim inteligenți. Știm să fim niște țațe fără minte cu o gură mare spurcată. Nu știm să apreciem, știm să ne batem joc. Nu facem articole în care să vorbim frumos despre o persoană, ci doar să punem comentarii stil țățism românesc. O fi gelozie… nu știu.

Dacă nu erau câțiva prieteni dragi care i-am făcut navigând in blogosfera asta plină de răutate, zău că nu mai continuam.

Am eu o fază mai proastă din viața mea, recunosc. Dar de asta am eu acest blog, să scriu ce simt, să scriu despre alții care au ceva de spus, care merită toată aprecierea noastră. Nu știu, oare greșesc în ce spun? Dacă da, vă rog explicați într-o manieră prietenoasă, chiar inteligentă!

Eu aici vorbesc la general. Nu doresc să atac pe nimeni, nici sa încep cine știe ce gâlceavă în ceruri. Sunt enorm de multe bloguri și bloggeri de calitate, care îi felicit că știu să fie omeni, să își respecte aproapele!

Pentru toți cei care știu să aprecieze un gest și să respecte pe cel de lângă el, vă mulțumesc că îmi citiți aceste rânduri simple, scrise de un om simplu.

Sursă imagini

http://www.smilepanic.com/

http://www.nerdsalad.com/

http://www.lolpix.com/