Etichete

, ,

8 martie – e ziua mamei, a omului cel mai important din viaţa noastră. Oare când i-ai spus ultima dată cât de mult o iubeşti şi o preţuieşti? Da, ştiu, îmi vei spune că ea ştie asta. Dar mai are nevoie să o şi audă, îţi spun eu. Hai ia un răgaz în acest iureş cotidian şi sărbătoreşte alături de ea această zi importantă. Nu ştii ce cadou să-i iei? Hai să-ţi dau nişte idei…

Dacă e genul de mamă gospodină – munceşte toată ziua în bucătărie, e lună toată casa, e cea mai bună bucătăreasă în viaţă. Nu-i aşa că ar merita ceva care să-i facă munca mai uşoară? Un aparat electrocasnic – fie că e un robot de bucătărie, un aparat de făcut pâine, un storcător de fructe sau un aspirator nou. Da, ştiu, îmi veţi spune că sunt scumpe şi că depăşesc bugetul alocat… Dar gândiţi-vă că nu e musai să-l luaţi cu bani în mână, îl puteţi lua şi în rate – există magazine în care poţi achiziţiona un produs în 8-9 rate fără dobândă. Cred că rata pe lună e decentă, deci nu face gaură în buget. Şi gândeşte-te cât de mult o poate ajuta acel produs!

Va propunem  Aparat pentru copt paine MOULINEX OW2000  –  279,90 Lei

Dacă e genul de mamă cochetă – cu un parfum bun pun pariu că o dai gata. Important este să-i cunoşti gusturile. Da, ştiu, îmi vei spune că n-ai 200 de ron să-i dai pe un parfum acum… Dar nu trebuie să fie neapărat scump. De exemplu mamei îi place mult B.U. – cu 50 ron poţi cumpăra setul de apă de toaletă şi deodorant spray.  Sau îi poţi cumpăra un set de produse de îngrijire mai deosebite – mie îmi plac mult produsele naturale de la Soap Mill – sunt de buna calitate, bio, şi la preţuri decente. Aici găseşti diverse seturi într-o prezentare deosebită, la preţuri de până în 60 ron: http://www.soapmill.ro/

Foam Gift 31.00 RON

Pentru un buget redus, Carrefour vă vine ni ajutor – puteți găsi niște seturi Nivea la prețuri foarte atrăgătoare și în plus puteți câștiga și mărțișoare deosebite.

Dacă e o mamă pasionată de decoraţiuni deosebite – aici am descoperit nişte tablouri foarte frumoase, handmade, la preţuri de 55-60 ron.   http://handmade-bijuteriidecoratiuni.blogspot.com/

Sau o ramă foto deosebită, în care să-i pui o poză dragă cu tine, să o aibă aproape când îi este dor de tine.

http://handmadeart.ro/

Dacă este genul de mamă căreia îi plac spectacolele – spune sincer: de când n-aţi mai fost împreună la un spectacol sau o piesă de teatru? Cu prietenii mai mergi, dar cu mama când ai fost ultima dată? Ce-ar zice să iei două bilete la o piesă bună şi să mergeţi împreună? Da, contează şi piesa, dar contează să fie şi cu tine. Cu siguranţă îi este dor să petreceţi un pic de timp împreună.

Dacă sunteți din Brasov, vă invit să cititi articolul lui Sorin, Evenimente culturale la Braşov! Cu siguranță veți găsi ceva pe placul mamei. Încercați și aici http://calendarevenimente.ro

Sau pur şi simplu invit-o să mergeţi împreună la cosmetică, la shopping. Apoi puteţi merge împreună la un restaurant, fie pentru a lua cina, fie pentru un desert mic şi delicios. Da, ştiu, ea e cea mai bună bucătăreasă, dar mai are nevoie şi de un pic de răsfăţ.

Și pentru că tot e ziua ei și e zi de relaxare, un răsfăț olfactiv e binevenit – uleiurile parfumate sunt un adevărat alint pentru trup și suflet.  Aici puteți găsi mai multe informații despre uleiurile esențiale si beneficiile lor.

Nu uita şi de flori  – măcar un ghiocel.

Imagine cu un ghiocel sau niste flori de primavara…

Dar cel mai important – nu uita să-i spui cât o iubeşti şi o apreciezi! Are nevoie să ştie asta. Şi te asigur că acesta va fi cel mai frumos cadou.

Acestea fiind spuse, vă doresc un 8 martie de vis, alături de mămicile voastre.

8 martie – idei de cadouri pentru o prietenă bună

Autor articol Flori

Anunțuri