Etichete

, , ,

Modificări în istoria contemporană a României
* Mai multe pagini pentru Esca

Ministerul Învăţământului se află într-o mare dilemă.

El este obligat să reediteze manualele de istorie contemporană a României.

După tragicul accident suferit de Andreea Esca pe pârtia de ski, rândurile din istoria României în care se face referire la marea ştiristă naţională Andreea Esca, trebuiesc modificate. În felul acesta discrepanţa dintre spaţiul acordat ei şi lui Stefan cel Mare va creşte considerabil, dat fiind faptul că la prima editare voievodului i se acordau doar câteva rânduri, în timp ce, vedetei TV, mult mai multe.

Acum trebuie să fie cu mult mai multe, pentru că trebuie scris cum a lovit-o inamicul direct la picior, cum a intervenit eroina Coposu, Doamna Coposu, soţia ăluia de la Rapid de i-a  dat primul ajutor, cum a ajuns ea la Braşov, apoi la Bucureşti şi mai apoi la Viena, cu un avion pus la dispoziţie de însuşi directorul PRO TV, cum a fost ea operată în limba germană, cum i s-au adus la pat, într-o atmosferă festivă, cele două cârje, cum plânge România seara între 19 şi 20, când nu mai apare Esca la televizor.

Sunt multe lucruri de spus îm manualul de Istorie Contemporană a României. Până atunci,vecinul meu de la etajul 9 a căzut pe scări pentru că nu mergea liftul şi a venit salvarea dupa patru zile de i-au tăiat ambele picioare şi în loc de cârje i-au dat un paracetamol.

Autor Ion Manea

Anunțuri