Etichete

, , , , , ,

Mihai mi-a facut din nou o surpriza a la dosarele pix pe care iarasi, nu am putut sa o refuz. Am doua lepse foarte dragute de la Mihai, la care m-am hotarat sa le dau curs. Astazi voi raspunde la ultima pentru ca eu chiar doream sa scriu putin din viata mea.  Desi citisem articolul de la care a pornit totul, nu am avut curaj sa purced la scris.

Acum, ca am primit un sut .. o iau inainte.

Leapsa este  primita de la Mihai si preluata la prima mana de la Chinezu, care ne provoaca la o mica joaca de-a leapsa. Sa povestim cate ceva din rutina matinala de blogger.

De dragul jocului eu spun  sa ii dau drumul la turuit:

Dimineata in jur de ora 8, simt un cocolos mititel cu suzeta din dotare si ursuletul de plus, ca este adus pe sus de sotul meu din camera lui. Stiu ca merge televizorul, dar mai bine stiu ca dorm.. inca 30 de minute. Aud prin somn muzica clasica si apoi vocea pitigaiata a lui Mickey Mouse.. e clar trebuie sa ma trezesc.

Dupa aceasta superba jumatate de ora sunt trezita deseori cu pupaturi, imbratisari, zambete si chicoteli. Dau atentia cuvenita progeniturii si apoi infasc cu o pofta nebuna laptopul si il deschid in fiecare dimineata ca un cadou de Craciun.

Intre timp se face cafeaua. Iau o gura de cafea si incerc sa citesc mailurile. De obicei ma ridic de trei ori pana reusesc sa le termin de citit. Mereu cocolosul nu isi gaseste cate ceva sau isi exprima manios asentimentele fata de dragul meu laptop. Cata gelozie!

Dupa o negociere dura mai sunt lasata jumatate de ora sa imi cercetez blogul, sa dau o vizita rapida pe ciripeala aia de Twitter. E clar ca  nu uit sa imi citesc mailurile si sa adaug cateva bloguri noi pentru galeria Promoseoo. Ca si Mihai, intru si pe la uratii aia de pe toateblogurile.ro

Apoi totul se transforma in gradinita la mine in casa cu tipete, joaca, rasete si cazaturi a la maestru Sebastian, cocolosul sef. Nu uit sa o mai fac pe bucatareasa sefa si mama autoritara (Ce ? Nu par autoritara?).

Cu nesat astept ora 13 ca sa mai pot scrie cate ceva pe blogul meu si nu in ultimul rand sa vad articole proaspete pe blogurile vecine. Dar vine ea seara si pot incepe sa scriu, si sa obosesc in noapte, gandidu-ma cu drag la voi cititorii mei, cu ce sa va mai incant neuronii.

Am primit cu drag aceasta invitatie la joc si poveste si o dau mai departe la dragii mei din blogrolul Sindesign:

Stiu ca unii dintre voi ati scris deja pe acesta tema si altul chiar a creat acest joc, normal ei scapa tura asta. Sa nu uitam de Mihai!  Multumesc Mihai! Sper macar cativa dinte cei de mai sus, sa preia initiativa. Chiar astept detalii despre diminetile voastre insorite sau nu, cu iubite sau nu, cu cafea sau nu, cu tigari sau nu, dar cu un singur lucru in comun, dragostea pentru blog.