Etichete

, , , , , , , , ,

Voi deschide rubrica “Marca romaneasca” cu un brand nou, dar pe cat de tanar, pe atat de energic. Despre ce brand este vorba? Despre Soap Mill, care este cat se poate de romanesc, in ciuda denumirii sale care te poate induce in eroare.

Care este domeniul de activitate al Soap Mill? Dupa cum ii spune si numele, este o mica fabrica de sapunuri. Dar nu orice fel de sapunuri, ci unele cu adevarat deosebite – sapunuri naturale, biodegradabile si ecologice. Aceste sapunuri contin numai uleiuri esentiale din plante, dar si plante ecologice. Sunt produse de calitate superioara, sanatoase, si romanesti. Este foarte important de stiut ca nu contin deloc grasimi animale sau substante chimice daunatoare. Intr-o lume in care suntem invadati de chimicale din toate partile, avem nevoie si de asa ceva.

Soap Mill a aparut pe piata recent, in jurul lunii septembrie 2009. Au un magazin online, dar si un blog, in care vorbesc deschis, clar, pe intelesul tuturor despre beneficiile sapunurilor naturale in comparatie cu cele naturale. E un blog bogat, bine documentat, care are rolul de a ne educa pe noi, consumatorii, de a ne introduce in tainele uleiurilor esentiale, beneficiilor pe care le au asupra organismului nostru.

Un alt punct foarte important este ca pentru Soap Mill fiecare client conteaza:

„Echipa Soap Mill se implica in procesul de fabricatie al fiecarui sapun in parte, ofera absolut toate detaliile necesare astfel incat clientul sa fie 100% informat!

Totodata, incercam sa dezvoltam o relatie personala cu fiecare client in parte, de aceea am si conceput acest blog. Sa vorbim cu voi, sa ne intrebati, sa ne spuneti ce va place si ce nu, sa primim idei, sa realizam un contact informal, care depaseste granita de vanzator-cumparator. Pentru ca asa ne dorim si noi sa fim tratati atunci cand achizitionam un produs, indiferent de suma platita pentru el, 1 leu sau 1.000 lei!”

Si cum sa nu-ti fie drag un magazin in care stii ca esti respectat? As dori sa vad acest lucru la mai multe firme romanesti, si sunt convinsa ca si voi.

Eu le-am incercat produsele, dupa ce am fost sfatuita cu grija si rabdare de echipa Soap Mill ce produs sa-mi aleg, pentru a fi total compatibil cu nevoile pielii mele, si am fost pe deplin multumita, de la colaborare, livrare, ambalaj, pana la calitatea in sine a produsului si beneficiile pe care le are asupra pielii mele.

Consider ca Soap Mill este un brand cu care trebuie sa ne mandrim – e romanesc, are produse de calitate, servicii ireprosabile si respect pentru fiecare client. Felicitarile noastre! Speram sa va urmeze si alte branduri romanesti exemplul.

Autor Flori