Etichete

, , , , , , ,

Reţelele sociale online precum Facebook si MySpace sunt foarte accesate in Romania. Dar nici noi romanii, nu o ducem rau la acest capitol. Au aparut, pe piata online, foarte multe siteuri de acest gen. In cateva cuvinte, ele nu sunt  nimic altceva decat o foarte buna metoda de promovare a ta si a blogului tau.

Platformele de socializare romanesti sunt create pentru domenii variate de la profesional si educational la divertisment. Sunt foarte multe de spus despre aceste platforme dar as dori sa le prezint doar pe cele care mi-au atras atentia vizual.

Primul site de pe lista mea care m-a cucerit total cu interfata grafica este Bionyk. Incepand de la alegerea culorilor, o alegere foarte inspirata tinand cont de faptul ca este o platforma ce vorbeste despre  muzica, video, fotografii … divertisment in general, ajungand pana la intreaga structura a sitului, nu pot decat sa le dau nota maxima. Logo-ul exprima clar scopul acestui site.

Trec de la distractie, la un loc destinat, asa cum spune Teatet, profesionistilor din Romania. Vrei sa te promovezi si sa te faci cunoscut in  spatiul profesionistilor din Romania? Poti incerca Teatet, care te invita, sa iti  construiesti  propria retea,  sa iti dezvolti cariera.

Interfata grafica exprima clar ca este un site profesionist, foarte bine structurat, aerisit si are un logo foarte bun. Imi place ca nu abunda cu informatie din prima pagina ci exprima clar ce face si ce vinde aceasta platforma.

WeBlog prezinta WeTalk, unde iti poti exprima  ideile in fata camerei,  opiniile si gandurile din blogul tau in propria emisiune . Iti poti publica articolele tale si poti citi articolele celor inscrisi incomunitatea WeBlog.

WeBlog ca interfata grafica, arata foarte bine. Intelegi din primul moment din care s-a incarcat pagina, despre ce este vorba. Acest lucru este un mare plus. Imaginile, sunt folosite pentru a evita explicatiile lungi, care pana la urma nimeni nu le citeste. La logo consider ca se mai poate lucra un pic.

spatiul profesionistilor din Romania