Etichete

, , , , ,

Astazi va prezint doar cateva  proiecte create exclusiv pentru webul  romanesc. Le-am ales pe cele care au un design foarte bun, sunt utile, foarte bine realizate, si nu in ultimul rand sunt usor de utilizat. Toate proiectele aduc un suflu nou pietei online  din Romania care cred ca este saraca in acest segement. Si in nici un caz nu sunt promovate la adevara lor valoare.

Trilulilu este primul site romanesc de sharing (partajare de fisiere) video, imagini si audio. Site-ul a fost lansat oficial in 22 ianuarie 2007

Twitter Search iti da posibilitatea de a cauta in timp real cele mai noi informatii din toate domeniile, stiinta, design, constructii si multe altele. Acest proiect ca si celelalte pe care vi le voi prezenta mai jos sunt 100% romanesti.

How to Web este prima conferinta educationala dedicata webului din Romania, destinată studentilor si tinerilor profesionisti.

Blogu.lu iti pune la dispozitie o platforma WordPress actualizata si echipata cu cele mai bune extensii, pentru ca tu sa-ti poti crea in cam 10 secunde un blog gratuit pe care il poti mai apoi configura usor si rapid.