Etichete

, , , , , , , , ,

Un strop de fericire pentru mine de fiecare data cand vad un site romanesc de o calitate superioara din toate punctele de vedere : design, continut, structura, culori si multe altele Astazi am hotarat sa adaug pentru voi cateva site-uri mai colorate, jucause.

Design 19 te atrage foarte mult prin desen, culoare toate cusute cu un fir de umor care creeaza o compozite perfecta.

Nu rezist sa nu prezint un alt site a celor de la Design 19, PSD to HTML, un site care se distinge de alte situri din domeniu tocmai prin ilustratiile cu tenta umoristica. Cred ca este primul din bransa care ofera in Romania pentru designeri si numai, convertirea unui layout in cod HTML.

Vindem teren un site web 2.o, modern, totul numai cu ilustratii, aerisit. Nu esti bombardat cu multe informatii, linkuri si fotografii ci esti invitat discret sa vezi anunturile lor.

Sus in sat : este un site dinamic, inteligent si creativ. Merita sa mergeti la pagina lor sa va jucati un pic cu el.

eumama.ro este unul din multele site-uri din Romania adresat mamelor.  Dar eu spun ca se diferentieaza clar de alte site-uri din aceeasi categorie prin design. Imi plac culorile este curat, organizat, nu abunda de informatii fara rost, zona de  cautare este mare, foarte bine amplasata. La fel si pasii de inregistrare in site sunt bine ganditi.


Site-ul Andreei Dobrin, Summerkid, imi place pentru ca ne da un aer proaspat in designul romanesc. Este diferit, colorat si personalizat.

Romania ASA DA! FELICITARI!