Etichete

, , , , , , , , , , , , , ,

Am ceva timp de cand platesc cu drag si spor la apartamentul meu semidecomandat vechi de 40 de ani dar care imi da senzatia aia absolut necesara romanului de “casa mea”.

Oricum nu discutam astazi despre casa ta, proprietate personala.

Ce vroiam sa va povestesc este povestea interfonului de la mine din bloc. Dupa lupte seculare s-a hotarat : vom avea interfon.

Ce m-am mai bucurat ! Era o mica speranta de securitate.  Bucuria din pacate nu a tinut mult pentru ca din a doua zi, deja dragul meu interfon a fost schimbat cu altul. Nu stiu cauzele ..vreo gripa porcina de interfoane .. nu stiu

A venit altul nou si l-am primit si pe el la fel de calduros. Din pacate a patra zi incepu sa faca dragul interfon mofturi. Suna numai la mine. Oricine vroia sa sune in alta parte era refuzat dur si adus pe linia mea. Asa ca din ziua a patra ajunsesem portarul blocului cu norma intreaga.

Stiam cine vine, cand vine si dadeam drumul numai la cine vroiam eu. Toate babele mureau de invidie iar eu ma simteam stapana blocului.

Din pacate foarte repede s-a format o coalitie impotriva mea inclusiv vecina mea din dreapta cu care ma intelegeam foarte bine , m-a tradat. Fiind singura impotriva tututor nu am putut decat capitula neajungand nici macar pana la o renumarare de voturi nule.

Acum e calm si liniste .. interfonul suna la cine vrea el … cand vrea el

uneori mai suna si la mine …